Om Kulturjobb

Hej och välkommen till Kulturjobb!

Kulturjobb är en ekonomisk förening bildad våren 2012 men har existerat som idé och jobbspridare på Facebook och Twitter sedan 2010. Vi förmedlar kulturrelaterade jobb och uppdrag genom att vara en effektiv länk mellan uppdragsgivare och uppdragstagare. Utöver vår roll som jobbförmedling strävar vi också efter att synliggöra kulturnyttan och inspirera kulturutövare och organisationer. Därför kommer vi även att erbjuda kurser och arrangera kulturrelaterade evenemang inom en nära framtid.
Håll koll här på vår hemsida, på Facebook, eller kontakta oss för mer information om dessa.

Söker du jobb/uppdrag?
Genom oss kan du som jobbar med kultur söka bland jobb och uppdrag. Här kan du också lägga upp ditt cv så att potentiella arbetsgivare lättare kan hitta dig. Vi får ibland in förfrågningar från arbetsgivare och personer som söker samarbetspartners och använder oss då av vår cv-databas i första hand för att hitta den resurs de efterfrågar.

Är du arbetsköpare?
Om du är en arbetsköpare eller söker en tillfällig samarbetspartner, kan du enkelt och gratis lägga upp din annons hos oss. Kulturjobb hjälper dig med att nå just din målgrupp, och kan erbjuda stöd under hela rekryteringsprocessen. Kontakta oss på info@kulturjobb.se så berättar vi mer!

Annonsera?
Kulturjobb har ett snitt på ca 500* unika besökare per dag, med andra ord en utmärkt plats att synas för dig som vill göra reklam för din verksamhet, anställa och även för dig som söker jobb!

Skicka ett mail till annons@kulturjobb.se för mer information.

 *beräknat fram till januari 2013