Hemsidor

Behöver du en personlig hemsida som beskriver dig och din verksamhet eller behöver din organisation presentera sig på ett snyggt sätt på webben?

 

Vill du ha ett snyggt, webbaserat CV att länka till när du söker jobb?

 

Behöver du en digital portfolio eller showreel som du alltid har tillgång till på dina olika enheter och kan visa upp för potentiella uppdragsgivare?

 

Kulturjobb hjälper dig med alla aspekter av din webbnärvaro.

Fördelar

  • Du får en professionell och personlig sida som är lätt att sköta om och uppdatera.
  • Du får hjälp med hela processen från idé och design, till utförande och uppföljande support.
  • Du behöver inte själv krångla med servrar, webbhotell och registrering av domännamn.

 

Innehåll

Vi designar och utvecklar en webbplats efter dina önskemål; komplett med kopplingar till sociala medier och bloggar, som skräddarsys utifrån den användarvänliga och flexibla webbplattformen WordPress. Denna ger dig tillgång till kraftfulla verktyg för enkel administration och uppdatering av sidan.

Vårt mål är att du aldrig skall behöva oroa dig över de tekniska bitarna. Vi kan hjälpa dig med att hitta och registrera domännamn, samt ta hand om hela den jobbiga biten med serverutrymme och webbhotell. Vi kan kort sagt administrera allt tekniskt, och finns till hands för hjälp och support både före, under och efter det att sajten har publicerats.

Det enda du behöver göra är att fundera över innehållet på sidan. Vad vill du presentera och hur vill du att det visas upp? Vad vill du själv kunna uppdatera i framtiden?

Paket

Vi erbjuder dig två olika paket att välja mellan: ”Komplett paket” om du vill ha en helhetslösning där vi tar hand om webbhotell och domännamn, samt ”Designpaket” om du redan har de tekniska bitarna täckta. Mer information:”

Komplett paket

I Komplett paket ingår design och utveckling av webbsajt efter dina önskemål, samt att vi administrerar allt tekniskt som exempelvis webbhotell, serveradministration och domännamnsregistrering. Här ingår dessutom fortlöpande support.

PRIS: Prisexemplen är för ett år, men tjänsten har ingen uppsägningstid. Alla priser är exklusive moms.

Upplägg 1: Engångskostnad för sajt och ett års webbhotell

Betala hela webbutvecklingen och ett års webbhotell direkt.

Upplägg 1

 


Upplägg 2: Avbetalning 6 månader för sajt och ett års webbhotell

Avbetalning på 6 månader av webbutveckling och årsavgift för webbhotellet.

Upplägg 2


Upplägg 3: Avbetalning 12 månader för sajt och ett års webbhotell

Avbetalning på 12 månader av webbutveckling och årsavgift för webbhotellet.
Upplägg 3

 

Designpaket

För dig som redan har webbhotell och själv kan administrera de tekniska bitarna erbjuder vi ett designpaket där vi levererar en webbsajt efter dina önskemål.
PRIS: 5 600 kr